3D Services

Visual woning vanaf

€ 950,00

Visual woning vanaf

€ 950,00

U kunt bij ons een woning 3D laten uitwerken en er 3D beelden van krijgen. U krijgt per woning 4 tot 5 beelden voor deze prijs. Dit kan voor verkoop tekeningen of privé doelen gemaakt worden. Tevens is het mogelijk er een animatie van te maken.

Extra mogelijkheden. Plattegronden, gevels en doorsneden in 2D of 3D. Niet inbegrepen in deze prijs.

3D uitwerking van een kantoor. 4 a 5 beelden en  geen vogelvlucht.

Dit is een gemiddelde prijs. We kunnen mogelijk duurder of goedkoper uitkomen i.v.m. de complexiteit en grote van het gebouw. We maken er ook mogelijk een animatie van. gem. 3 minuten.

De prijs is per project voor een Vogelvlucht perspectief. Meestal maak ik er 2 per project voor deze prijs.

Deze beelden worden gemaakt met een totaal uitgewerkte omgeving in 3D. Zoals bijgebouwen, straten, inrichting en groen. Vaak is de vogelvlucht een extra beeld naast de ooghoogte perspectieven. Daarom is de prijs een aanvulling op 1 van de 2 onderdelen; voor de woning of kantoor/apartement visual. Ik geef hier een algemene prijs maar gezien de detaillering van de omgeving kan de prijs mogelijk hoger of lager uitpakken.

Ik maak van elk gewenst interieur een mooie en levendige visual. Desgewenst met mensen er in. U krijgt 2 beelden per interieur vanuit 2 vast bepaalde hoeken. De prijs is mogelijk hoger bij een 3D uitwerking van het exterieur waar het interieur op uit kijkt. Elk Interieur kan achteraf makkelijk gewijzigd worden qua kleur, materialen en geplaatste objecten als meubels en bijvoorbeeld planten. Tevens kunnen we van de stills ook een animatie maken of een 360o vieuws.

 

2D verkoop Plattegronden en gevels

2D gevisualiseerde of gerenderde plattegronden