asking.nl
Green Building Design & Interior ARchitecture 1995-2025
asking.nl
Green Building Design & Interior ARchitecture 1995-2025
  • Home
  • Over ASK
    • About ASK
  • Green Building Design
    • Project Tiel
    • ARTECO HET GROENSTE VERPLEEGHUIS OP TEXEL
    • Transore
    • Stationsplein Amersfoort
    • Villa KK
    • Park Schothorst Zorgwoningen
    • Groene Woonflat Rijsbergen
    • B&B keuken Katwijk aan Zee
    • Buitenhuis en schuren, Dongen
    • Seventh Dubai
    • Loods in Hijken, Drenthe
    • Woonboerderij Nederasselt
    • Juvenaat Zevenaar
    • 3 Generatiehuis
    • Woning Varik
    • Veldheim Zeist
    • Eco Woning
    • Eco Woning 2
    • We Eat Restaurant
    • Markant Outdoor Centrum
    • Ede Stro woningen prijsvraag
    • Wereldhuis
    • Groene Toren
    • ACI Kantoor Tiel
    • Woning Orio Stroo
    • Paradijs Woning
    • Mallorca
    • Tiny4Life Tiny Huis
    • Woonhuis Gambia
    • Woonhuizen Zevenbergeb
  • Interieur Architectuur
    • Woonhuis Hoeven
    • Meubels ASK
    • Keuken ontwerp
    • ACI Kantoor Tiel
    • Groen Kantoor Previbuzz
    • Loungebar design
    • Kinderkamer
    • Aanbouw Utrecht
  • Holistic Design
    • Previtel
    • Previwell
    • Ecodorp Nederasselt
    • Smart Eco City
    • Geboortenis
    • Centrum Veluwe
    • Piramide Seventh
    • Centrum Lotus Aalsmeer
  • Agrarische projecten
    • Kippenstal
    • Koeienstal Tilburg
    • Drijvende Koeintuin
    • Agro Centrum
    • Varkenshof
    • ZeroStal
  • 3D Services
    • 3D Woningen Visuals
    • 3D Vogelvluchten
    • 3D Interieur Visuals
    • 3D Apartementen Visuals
    • Animatie
  • Contact
    • Winkelwagen
    • Blog ASK
    • Aanvraag Previbuzz kantoor update
    • Link Partners
  • 0 Winkelwagen

wE eAT rESTAURANT, cHINA

In samenwerking met van de Wijngaart Engineering ontwikkelde ASK een integraal werkend restaurant keten voor bio-logische fastfood maaltijden. Uniek aan dit concept is dat het gebouw waar het restaurant in is haar eigen energie opbrengt en voor een groot gedeelte ook voedsel produceert onder het gebouw met vissen en boven het gebouw met eetbare planten en salade.

De bezoeker kan vanaf de begane grond naar de vissen kijken die onder hen door zwemmen. Het project is een mogelijke uitwerking voor de toekomst in o.a. China.

Het bio-logische vlees wordt geleverd door een eigen bio-logisch gehouden diervriendelijke stal direct verbonden aan een slachthuis buiten de stad.

mail ons naar info@asking.nl

© 2019 - 2025 asking.nl
Powered by JouwWeb